Vad behöver du för att må bättre?

Vi hjälper dig att hitta dina egna svar, hålla stressen på avstånd och vara mer närvarande

Vem är du och vart är du på väg?

Tydlighet lägger grunden för ett enklare liv

I ett samhälle där takten och kraven på prestation ökar alltmer, ökar också stressen.

Du ska vara flexibel, hänga med och helst ligga steget före. Osäkerheter och otydligheter, inte minst då det finns många valmöjligheter, kan bidra till att jobb såväl som fritid kan kännas frustrerande.

Det är också lätt att känna sig lite vilsen. Det finns så många “borde” och “måste” att välja mellan, vilka är egentligen viktiga för dig själv?

Det kan vara en utmaning att hitta sin väg fram i livet.

Ikigai betyder “meningen med livet” eller “anledningen till att gå upp på morgonen” – vilken är din anledning?

Vem är du och vart är du på väg? Vad är viktigt för dig och vad kan du egentligen lägga åt sidan? Livet kan bli lättare när du vet vem du är och vart du är på väg. När du vet vad som är viktigt, vad som ger dig energi och när du vet vilka mål du strävar mot. Hitta din anledning till att gå upp på morgonen!

Vi hjälper dig att hitta dina egna svar. Coaching är det mest personliga sättet du kan få hjälp på, där arbetar vi tillsammans för att du ska hitta rätt väg till den förändring du söker. På någon av våra kurser kan du hitta nya verktyg, kunskaper och insikter som hjälper dig att hantera livet, möjligheterna och stressen bättre – och vara mer närvarande i ditt liv.

Välkommen!

Vad behöver du för att må bättre?